-Den dagen du giftet deg satt jeg og så jeg på gamle Woody Allen-filmer.
Jeg så ned på mobiltelefonen min, jeg oppdagen datoen, og tenkte denne setningen: «Den dagen du giftet deg satt jeg og så på gamle Woody Allen-filmer.» Og jeg tenkte at det var en fin setning. Jeg vet ikke om den betyr noe. Jeg har ikke et spesielt forhold til Woody Allen. Jeg synes av og til at han er litt slitsom. Og oppskrytt. Men likevel. 
Setningen var fin, den.
Det er ikke for å være slem eller noe, men det var nok nå. Og det er ganske deilig å komme til erkjennelsen at jeg er den viktigste i livet mitt. Jeg smiler når jeg tenker på det, jeg er stolt. Jeg har langt hår som jeg fletter selv.
Jeg står opp klokken seks hver morgen. Og morgenkvister eller ettermiddagsved, det spiller ingen rolle. Det er ingen stille fugler her, det er bare skrikende måser og kråker som skjærer i luften med lydene sine. Og jeg liker det. Jeg liker det veldig godt.
Jeg føler meg usårbar.
Når jeg går gjennom gaten, den som starter i porten min (fordi nå bor jeg en plass med en port), så føler jeg at jeg eier livet mitt. Jeg går på jobb. Jeg går på jobb i magiske sko. Jeg kan gå hvor jeg vil i de skoene. Jeg havner på jobb hver dag. det er et godt tegn. Jeg havner stadig vekk der jeg vil havne. Og mens jeg går i magiske sko bortover en islagt gate som jeg aldri faller på, så smiler jeg. Og de som bor her, De andre som bor her, de smiler tilbake til meg.
lydspor: Norah Jones – Feels like home